Catering

De menukaart van de Snackerie de Pieper bevat een ruim aanbod met onder andere (vegetarische) snacks, koud en warme broodjes en patat. 

Mobiele tap met of zonder bier. Sinds kort hebben we een professionele mobiele bar te huur met (bijna) elk soort bier dat u wilt, alle koppelingen zijn beschikbaar. Bijvoorbeeld om 2 soorten bier te tappen, gewoon pils en een trippel daarnaast. De bar is ook te huur zonder bier. Je kunt de zijkanten van de bar zelfs uitklappen, waardoor er een grote afzetruimte wordt gecreëerd voor (veel) glaswerk. Zelfs voor grote evenementen kun je de bar gebruiken door de 2 tapkranen die erop zitten te gebruiken, met bijvoorbeeld 2 fusten van 50liter of zelfs het aansluiten op een biertank behoort tot de mogelijkheden. De bar wordt helemaal aangesloten geleverd en gehaald. Overgebleven, niet aangebroken fusten kunnen zelfs retour.

Hieronder vindt u informatie over onze cateringmogelijkheden en onze buffetten. Klik op de afbeelding om de grote versie te bekijken. U kunt vervolgens het formulier onderaan deze pagina gebruiken om naar de mogelijkheden te informeren. 

Impressie

Ga naar de inhoud