Over ons

Over ons

Ruim dertig jaar gelden begon Snackerie De Pieper als een bescheiden snackbar met een bescheiden aanbod. Onze cafetaria stelde toen nog maar weinig voor. Trouwe klanten hebben nog warme herinneringen aan de tijden van een klein terras met niet meer dan drie tafels. Langzaamaan werd De Pieper voor steeds meer mensen dé plek voor hun lunch, diner of ijsjes. Zodoende werden wij een onmisbaar onderdeel van het Zuidlaarder straatbeeld.

Het bescheiden terras is inmiddels uitgegroeid tot een eethoek met 10 tafels en ruimte voor zo’n 100 gasten. De traditionele menukaart van kroketten, frikandellen en patat is sindsdien aanzienlijk uitgebreid met speciale en interessante gerechten. Met boerenfriet, warme broodjes en een brede selectie aan hamburgers weet de echte snackkenner ons gelijk te vinden. Al deze producten worden mogelijk gemaakt door plaatselijke ondernemers met verstand van voedsel. Ons vlees komt van de lokale slager en ons brood komt van de bakker om de hoek. Het eten is hierdoor niet alleen een stukje lekkerder; ook dragen wij op deze manier bij aan de vitaliteit van de plaatselijke economie.

Zuidlaren weet allang dat De Pieper een vanzelfsprekende keuze is bij de nodige trek. Maar ook veel mensen van buitenaf weten de Snackerie tegenwoordig te vinden. Dankzij een handig online bestelsysteem dat tijdens de coronapandemie is ontwikkeld weten klanten van Annen tot aan Gasteren De Pieper gemakkelijk te vinden. Met behulp van onze herkenbare witte busjes bereiken de lekkerste frituurgerechten een wijde omgeving in de kop van Drenthe.

 

In de zomermaanden zit De Pieper barstensvol met toeristen. Natuurliefhebbers, hobbyfietsers en campinggasten weten precies waar ze terecht kunnen voor een lekkere lunch. Maar ook tijdens de wintermaanden is er geen betere plek om een warme zak patat voor het hele gezin te bestellen. Het is zelfs mogelijk om De Pieper als cateraar in te huren voor feesten en partijen. Wij brengen BBQ’s, buffetten en de lekkerste bieren van onze mobiele bar in een handomdraai bij jou thuis. 

Het bescheiden terras is inmiddels uitgegroeid tot een eethoek met 10 tafels en ruimte voor zo’n 100 gasten. De traditionele menukaart van kroketten, frikandellen en patat is sindsdien aanzienlijk uitgebreid met speciale en interessante gerechten. Met boerenfriet, warme broodjes en een brede selectie aan hamburgers weet de echte snackkenner ons gelijk te vinden. Al deze producten worden mogelijk gemaakt door plaatselijke ondernemers met verstand van voedsel. Ons vlees komt van de lokale slager en ons brood komt van de bakker om de hoek. Het eten is hierdoor niet alleen een stukje lekkerder; ook dragen wij op deze manier bij aan de vitaliteit van de plaatselijke economie.

Ga naar de inhoud