Sauzen

We bereiden al heel lang volgens geheime receptuur de vele sauzen die je in Snackerie de Pieper tegenkomt.

Remouladesaus; een heerlijke kruidensaus op basis van mayonaise met onder andere peterselie, bieslook, kappertjes, ui. Heerlijk bij onze schnitzel, op belegde broodjes en bij minisnacks

Cocktailsaus; zachte saus met whisky volgens het recept van Nies die uit de losse pols altijd al de lekkerste cocktailsaus maakte. Lekker bij patatje pampa, patat tuut en op belegde broodjes.

Knoflooksaus; de meest gebruikte saus na mayonaise en pindasaus. Verse knoflook en kruiden zijn bij een zorgvuldig geselecteerde mayonaise de meest gebruikte ingrediënten. Over de pieperfrieten veelgebruikt en ook de patat tuut is er heerlijk mee. Broodje shoarma lukt ons natuurlijk ook en de shoarmarol smaakt er extra lekker mee.

Pindasaus; het recept, overgenomen van de vorige eigenaar en helaas al overleden Fré Bosman, wordt een aantal keer per week gemaakt in grote pannen. Door velen geroemd als de lekkerste pindasaus van Noord Nederland maakt dit bij de Pieper al heel lang de hamburger Cosineros extra lekker en ook de berehap, loempia en patat smaakt er prima mee. 

Wij zijn bezig geweest om voor bij de weideburgers een BBQ saus te maken. Hierin zijn wij uitzonderlijk goed geslaagd en is het ook alweer een mooie toevoeging in het assortiment

De ijver om zelf sauzen zelf te maken resulteerde het afgelopen jaar ook al in ijssauzen zoals karamelsaus die heerlijk smaken over het lekkerste Zuidlaarder softijs van de Pieper

Ga naar de inhoud